Pepe Lopez
RESTAURACE

Pepe Lopez
Mírové náměstí 1, Ústí nad Labem

Navigovat Navigovat
773 684 001
e-mail: usti@pepelopez.cz
web: usti.pepelopez.cz/

Pepe Lopez jsou typicky mexické restaurace s cocktail barem a music clubem, které se snaží vykreslit mexickou národní identitu v našich podmínkách. Ingredience pro přípravu jídel jsou dovážené přímo z Mexika, což je základ pro zachování originálních receptur. Dále se specializujeme na tradiční mexický alkoholický nápoj a to je samozřejmě tequila, jejíž nabídka je opravdu rozsáhlá.

V neposlední řadě doporučujeme náš cocktailový lístek, na kterém najdete velké množství cocktailů, které Vám připraví odborně připravený personál a dále taktéž music club, kde uslyšíte pravou kubánskou salsu, merenque, bachatu atd., v podání pravých hudebních latino skupin a proto u nás můžete potkat jak mexické Mariachi, tak kubánské kapely, jinak touto hudbou jsou provoněny naše podniky. Z těchto znaků je tedy patrno, jaký vítr fouká do našich plachet, je to ten pravý mexický vítr, který Vás pohltí a vdechne Vám pocit dovolené, proto jsme připraveni Vám nabídnout chuť a vůni vzpomínek a taktéž uspořádat jakoukoliv mexickou fiestu, raut, narozeninovou párty a mnoho dalších akcí.
Každý měsíc akční nabídka. Dobrou chuť.
Každý měsíc akční nabídka. Dobrou chuť.
Po 24.2.
ZELENINOVÁ POLÉVKA–mrkev, eidam, pohanka, česnek
1. FETTUCCINE S OMÁČKOU BOLOGNESE – masové kuličky, omáčka bolognese, fettuccine, parmazán, rajčata, oregáno
2. ENCHILADAS CON POLLO Y HABAS – kuřecí maso, fazole, kukuřice, tortilla, salsa verde, zakysaná smetana
3. MLETÉ MASO S RAJČATY, BRAMBOREM A KAPUSTU- mleté maso, kapusta, cibule, rajčata, zázvor, brambory

Út 25.2.
TOMATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOU - rajčata, olivový olej, bazalka
1. TAQUITOS CON ESPINACAS –pšeničná tortilla plněná špenátem, česnekem, kuřecím masem, eidamem, žampiony, kukuřicí, salsa
2. VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY - Vepř. kotleta, cibule, rajčata, rýže, česnek, vývar
3. PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍČKY V PAPRIKOVÉ OMÁČCE – kuřecí paličky, cibule, smetana, rýže, máslo

St 26.2.
CIBULAČKA, SÝROVÉ KRUTONY – cibule, česnek, bageta, sýr
1. SEKANÉ BIFTEČKY A ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY – mleté hovězí maso, cibule, cheddar, kápie, pažitka, hrášek
2. Rissoto s fazolemi s chorizem- chorizo klobása, fazole, parmezán
3. Smažené kousky lososa se špenátovým bramborem – losos, brambory, špenát

Čt 27.2.
ŘEPNÁ POLÉVKA SE ZELÍM – řepa, zelí, máslo, ocet, vývar
1. Pečená treska se zeleninou julianne a máslovým bramborem – treska, kořenová zelenina
2. VEPŘOVÁ SMĚS NA HOUBÁCH – vepřová kýta, směs hub, žampiony, rýže, pažitka
3. KUŘECÍ GULAŠ S BRAMBORÁKEM– kuřecí maso, cibule, kukuřice, pórek, brambory, česnek, vejce

Pá 28.2.
POLÉVKA HRSTKOVÁ –kroupy, fazole, brambory, čočka, mrkev, celer, cibule, česnek, majoránka
1. VEPŘOVÝ TOKÁŇ S PETRŽELKOVOU RÝŽÍ – vepřové maso, víno, rajčatové pyré
2. Kuřecí nudličky na kari. pórku a žampionech s rýží – kuřecí maso, smetana, žampiony
3. THAISKÉ NUDLE SE ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM – kořenová zelenina, kuřecí maso, sójová omáčka