Pivovar Hotel Na Rychtě
RESTAURACE

Pivovar Hotel Na Rychtě
Navigovat Navigovat Facebook

Klášterní 75/9, Ústí nad Labem


Telefon: 475 205 018
E-mail: info@pivovarnarychte.cz
Web: www.pivovarnarychte.cz

Restaurace:
Tradiční česká restaurace s vlastním pivovarem nabízí 200 míst k sezení, prostornou zahrádku a vlastní salonek pro 20 - 30 lidí.
Hlavní dominantou restaurace jsou pivní varny, ze kterých se stáčí místní pivo Mazel a další vlastní piva. V nabídce jsou 4 - 6 druhů.

Restaurace nabízí jídelní menu, které je kombinací tradiční české kuchyně i originálních specialit nejen k pivu, obědové denní menu a každý měsíc se pořádají pravidelné Gastro týdny a řada speciálních menu k významných událostem.
Prostory restaurace nabízí sledování sportovních přenosů na velkoformátové kvalitě, využití pro soukromé či firemní oslavy, hudební a taneční zábavu!

REZERVACE - prosím ideálně telefonicky na číslo: 475 205 018

Hotel:
Hotel nabízí příjemné ubytování v centru města Ústí nad Labem s kapacitou 27 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích. Hoteloví hosté mají možnost využívat restauraci po celý den a snídaně je zahrnuta v ceně. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, plazmovou TV, WiFi. V hotelu je výtah a bezbariérový vstup. Domácí mazlíčci nejsou překážkou. K hotelu patří vlastní parkoviště přímo před objektem. Cena za noc 1000 Kč/jednolůžkový pokoj; 1600 Kč/dvoulůžkový pokoj. Rezervovat pokoj si můžete zde:http://www.pivovarnarychte.cz/cz/hotel/rezervace-hotelu.html.
Hotel nabízí řadu doplňkových služeb, zejména pro cyklisty: vnitřní prostorný cyklopoint pro úschovu kol, drobné opravy nebo usušení. Jsme vlastníkem certifikace Cyklistevitani.cz a pro svoji polohu je ideální místo pro cyklovýlety Labskou cyklostezkou.

Pivovar:
Ve sklepeních objektu je vlastní pivovar, který vyrábí nefiltrovaná piva pouze pro soukromou potřebu hotelu. Vzhledem k současnému vývoji pivovarnictví se stal Pivovar Hotel Na Rychtě jediným pivovarem v Ústí nad Labem, kde se vyrábí a točí pivo.