Pivovar Hotel Na Rychtě
RESTAURACE

Pivovar Hotel Na Rychtě
Klášterní 75/9, Ústí nad Labem

Navigovat Navigovat
475 205 018
e-mail: info@pivovarnarychte.cz
web: www.pivovarnarychte.cz

Restaurace:
Tradiční česká restaurace s vlastním pivovarem nabízí 200 míst k sezení, prostornou zahrádku a vlastní salonek pro 20 - 30 lidí.
Hlavní dominantou restaurace jsou pivní varny, ze kterých se stáčí místní pivo Mazel a další vlastní piva. V nabídce jsou 4 - 6 druhů.

Restaurace nabízí jídelní menu, které je kombinací tradiční české kuchyně i originálních specialit nejen k pivu, obědové denní menu a každý měsíc se pořádají pravidelné Gastro týdny a řada speciálních menu k významných událostem.
Prostory restaurace nabízí sledování sportovních přenosů na velkoformátové kvalitě, využití pro soukromé či firemní oslavy, hudební a taneční zábavu!

REZERVACE - prosím ideálně telefonicky na číslo: 475 205 018

Hotel:
Hotel nabízí příjemné ubytování v centru města Ústí nad Labem s kapacitou 27 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích. Hoteloví hosté mají možnost využívat restauraci po celý den a snídaně je zahrnuta v ceně. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, plazmovou TV, WiFi. V hotelu je výtah a bezbariérový vstup. Domácí mazlíčci nejsou překážkou. K hotelu patří vlastní parkoviště přímo před objektem. Cena za noc 1000 Kč/jednolůžkový pokoj; 1600 Kč/dvoulůžkový pokoj. Rezervovat pokoj si můžete zde:http://www.pivovarnarychte.cz/cz/hotel/rezervace-hotelu.html.
Hotel nabízí řadu doplňkových služeb, zejména pro cyklisty: vnitřní prostorný cyklopoint pro úschovu kol, drobné opravy nebo usušení. Jsme vlastníkem certifikace Cyklistevitani.cz a pro svoji polohu je ideální místo pro cyklovýlety Labskou cyklostezkou.

Pivovar:
Ve sklepeních objektu je vlastní pivovar, který vyrábí nefiltrovaná piva pouze pro soukromou potřebu hotelu. Vzhledem k současnému vývoji pivovarnictví se stal Pivovar Hotel Na Rychtě jediným pivovarem v Ústí nad Labem, kde se vyrábí a točí pivo.





Čt 20.2.
Polévka: Česnekový krém s chlebovými krutony 35 Kč
1. TIP Šéfkuchaře: 180g NA KMÍNU PEČENÁ KACHNÍ ČTVRTKA servírovaná s červeným zelím a variací českých knedlíků 159 Kč
2. Menu 1. Kuřecí paličky na smetaně, servírované s brusinkami a plátky houskových knedlíků 129 Kč
3. Menu 2. Masové sekané koule, přelité rajskou omáčkou, podávané s vařenými těstovinami 119 Kč
4. Menu 3. Jablková žemlovka sypaná skořicovým cukrem, přelitá přepuštěným máslem 109 Kč
5. Menu 4. Grilovaná paprika, lilek, cuketa a červená cibule, podávaná s bylinkovým kus kusem 109 Kč

Pá 21.2.
TIP Šéfkuchaře: 180g VEPŘOVÁ KÝTA v pepřovém koření, špikovaná slaninou s opečenými brambůrky, ragů z hlívy ústřičné s omáčkou z paprik a celerovými c... 149 Kč
Polévka: Mexická fazolová 35 Kč
1. Menu 1. Znojemská hovězí pečeně se slaninou a okurkou, podávaná s plátky houskových knedlíků 129 Kč
2. Menu 2. Smažený květák podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem 119 Kč
3. Menu 3. Těstoviny Penne s restovaným kuřecím masem, sušenými tomaty, olivami a parmazánem 109 Kč
4. Menu 4. Míchaný zeleninový salát s pohankou, podávaný s grilovaným rybím masem a toustem 109 Kč