|
PátekKuřecí vývar s masem zeleninou a nudlemi |
33 Kč |
1. |
120g Vepřová vykoštěná pečená v sýrovém těstíčku s mandlemi, podávaná s opékanými bramborami a bylinkovým dipem ze zakysané smetany |
125 Kč |
2. |
Bramborové gnocchi s restovanými kuřecími nudličkami podávané na houbové omáčce se zeleninou |
125 Kč |
3. |
150g Restované jehněčí nudličky na grilu (Nový zéland) podávané na grilované zelenině nebo na zeleninovém salátku s opékanými bramborami a mátovým dipem |
139 Kč |
4. |
Zeleninový salát podávaný s restovanými kuřecími nudličkami, bylinkovým dresinkem a bramborovými plackami |
129 Kč |
5. |
Plněné knedlíky uzeným masem, podávané s dušeným bílým zelím a smaženou cibulkou |
129 Kč |
6. |
150g Filírovaný vepřový steak na grilu podávaná na bylinkovém másle s grilovanou zelenině s opékanými bramborami |
129 Kč |
7. |
Pomalu pečený hovězí brisket na kořenové zelenině podávaný s dušenou jasmínovou rýží nebo s bramborovými plackami |
129 Kč |
8. |
Rybí dou (filet z lososa norského, filet z pražmy středomořskeho) na grilu s citrusovou gremulátou podávané na grilované zelenině nebo na zeleninovém salátku s vařenými bramborami |
159 Kč |
9. |
Spaghetti s krevetkami, středomořskou zeleninou, česnekem a čerstvou rukolou, strouhaný parmezán |
139 Kč |
10. |
Spaghetti carbonara s italskou pancetou žloutky, muškatovým ořížškem a strouhaným parmezánem |
125 Kč |