Mediterrano
RESTAURACE S SEBOU

Mediterrano
Navigovat Navigovat Facebook

Horova 12, Ústí nad Labem


Telefon: 775989597
E-mail: mediterrano@seznam.cz
Web: www.mediterrano.cz/

Mediterrano se nachází v samém centru Ústí nad Labem v Horově ulici vedle Červeného kostela, 500m od Mírového náměstí.

Nabízíme celkem 95 míst k sezení (65 míst v restauraci a 30 míst na letní zahrádce). Prostory restaurace jsou kompletně nekuřácké, samozřejmě s klimatizací.



V letních měsících nabízíme navíc příjemné posezení na venkovní zahrádce (30 míst) s možností nabídky pokrmů připravovaných na lávovém grilu. Pro potěšení našich nejmenších hostů máme k dispozici malý dětský domeček s pískovištěm.



Jídelní lístek je zaměřen na minutkovou kuchyni středomoří (steaky, těstoviny, ryby, rizota, saláty) a pokrmy české kuchyně. V naší nabídce jsou rovněž speciality a nevšední pokrmy z exotických i domácích zvířat, jako jsou např. bizoní roštěná, argentinské hovězí maso, jehněčí maso z Nového Zélandu, pokrmy z mořských či sladkovodních ryb a živočichů.



Vhodné zvláště pro slavnostní příležitosti. V době obědů připravujeme polední menu.

Náš odborně vzdělaný kuchař s dlouholetou praxí ve špičkové zahraniční restauraci je schopen velmi rychle a kvalitně sestavit menu o více chodech dle Vašich požadavků, ať se jedná o jídla a nápoje zahraniční nebo typicky české kuchyně.

Svou polohou a prostorovou rozmanitostí je restaurace Mediterrano vhodným místem pro pořádání různých firemních a společenských akcí, večírků, svateb (nacházíme se 400 m od obřadní síně), promocí a rodinných oslav. Pro všechny tyto příležitosti Vám nabízíme zajištění vhodné dekorace, květinové výzdoby, případně živé nebo reprodukované hudby v jakémkoliv stylu.